Salată De Ceapă Vidalia La Grătar

Salată De Ceapă Vidalia La Grătar
Salata de ceapă Vidaliană la grătar este o fără gluten, fără lactate și primar farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Porumb la grătar și salsa de ceapă Vidaliană, Sandvișuri cu ceapă Vidaliană la grătar și friptură, și Brânză la grătar, murături și sandviș cu ceapă Vidaliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cărbunele sau grătarul cu gaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Frecați 1 lingură de ulei de măsline uniform peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Se presară uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătați 6 minute sau până când sunt bine marcate și verdele sunt fragede, întorcându-se ocazional. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Combinați muștarul Dijon și oțetul într-un bol mic, amestecând cu un bici. Adăugați treptat restul de 2 linguri de ulei de măsline, amestecând cu un bici. Se amestecă pătrunjelul, tarhonul, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Aranjați 2 cepe pe fiecare din cele 4 farfurii și acoperiți uniform cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Stropiți 1 lingură de vinetă peste fiecare salată; se acoperă uniform cu ouă feliate și arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(Keebler)(Keebler)
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista