Salată De Ceapă Vidalia La Grătar
Salata de ceapă Vidaliană la grătar este o fără gluten, fără lactate și primar farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Porumb la grătar și salsa de ceapă Vidaliană, Sandvișuri cu ceapă Vidaliană la grătar și friptură, și Brânză la grătar, murături și sandviș cu ceapă Vidaliană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cărbunele sau grătarul cu gaz la foc mediu.
Frecați 1 lingură de ulei de măsline uniform peste ceapă.
Se presară uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătați 6 minute sau până când sunt bine marcate și verdele sunt fragede, întorcându-se ocazional. Se răcește complet.
Combinați muștarul Dijon și oțetul într-un bol mic, amestecând cu un bici. Adăugați treptat restul de 2 linguri de ulei de măsline, amestecând cu un bici. Se amestecă pătrunjelul, tarhonul, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Aranjați 2 cepe pe fiecare din cele 4 farfurii și acoperiți uniform cu roșii.
Stropiți 1 lingură de vinetă peste fiecare salată; se acoperă uniform cu ouă feliate și arpagic tocat.