Salată de castraveți de pere cu brânză Romano balsamică și rasă

Salată de castraveți de pere cu brânză Romano balsamică și rasă
Salata de castraveți de pere cu brânză Romano balsamică și rasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.34 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, castraveți, romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pere, brânză și bresaola rasă, Salată de dovlecei la grătar cu vinetă cu lămâie și Romano ras și nuci de pin prăjite, și Steak Balsamic și salată Romano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pere, castraveți, oțet, pătrunjel și ulei. Condimentează după gust cu sare și piper negru. Folosind un cojitor de legume, radeți Romano deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Lingură peste salată romaine crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista