Salată de castraveți cu struguri și migdale
Salata de castraveți cu struguri și migdale este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 134 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, oțet de vin, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Pui Cu Struguri, Avocado Și Migdale Peste Spanac, Salată de pui cu struguri, Avocado și migdale peste spanac, și Salată de pui curry cu struguri și migdale tăiate.
Instrucțiuni
Pregătiți castraveții: feliați castraveții pe jumătate pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate semințele din mijloc, aruncați semințele. Dacă folosiți castraveți destul de mari, feliați-i din nou pe lungime. Apoi tăiați-le transversal în felii de 1/4 inch până la 1/2 inch.
Se pune într-un castron mare și se presară cu o linguriță de sare kosher. Aruncați pentru a distribui sarea uniform în jurul bucăților de castraveți.
Lăsați să stea timp de 20 până la 25 de minute, în timp ce sarea ajută la extragerea excesului de umiditate din castraveți.
Apoi clătiți sarea, scurgeți castraveții și stoarceți mai mult exces de umiditate cu prosoape de hârtie.
migdalele tăiate într-o tigaie mică la foc mediu-mare, aruncându-le des, până când încep să se rumenească și să miroasă bine. Mutați-vă într-un castron pentru a se răci.
Amestecați castraveții, migdalele, usturoiul, strugurii, uleiul de măsline și oțetul împreună într-un castron mare și adăugați mai multă sare după gust.
Se ornează cu arpagic și se servește.