Salată de cartofi Red Bliss cu Gorgonzola și nuci
Salata de cartofi Red Bliss cu Gorgonzolan și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. Un amestec de busuioc, piper, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată cu mere, Gorgonzolan și nuci, Salată de primăvară cu Gorgonzolan și nuci, și Salată De Escarole Și Andive Cu Gorgonzolan Și Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 275 grade F (135 grade C).
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți până când nucile încep să devină maronii aurii și devin parfumate, aproximativ 30 de minute. Urmăriți cu atenție nucile în timp ce se coc, ard repede. Odată prăjite, puneți nucile deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Clătiți sub apă rece și puneți-l într-un castron mare. Se dă la frigider până la rece.
Combinați merele, ceapa, brânza și nucile cu cartofii răciți.
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul, busuiocul, sarea și piperul într-un castron mic.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă pentru a acoperi.