Salată de cartofi prăjiți cu vinetă balsamică-slănină
Salata de cartofi prăjiți cu vinaigretă balsamică-slănină necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă $2.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 435 calorii. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, slănină, condimente cu fructe de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Cartofi Prăjiți Cu Năsturel Și Vinetă Balsamică, Salată de cartofi prăjiți cu vinetă balsamică, și Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Vinetă Balsamică Kraft pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aruncați cartofii înjumătățiți cu 1/2 cană de ulei de măsline, 1/2 cană de usturoi și condimente cu fructe de mare.
Așezați într-un singur strat pe foi de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și se rumenesc, 30 până la 40 de minute, în funcție de mărimea cartofilor. Odată gătit, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Între timp, așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform si crocant.
Se toarnă grăsimea de slănină și se rezervă. Lăsați feliile de slănină să se răcească, apoi se sfărâmă și se lasă deoparte.
Bateți împreună oțetul balsamic, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mare.
Se toarnă uleiul într-un flux lent și constant, în timp ce se bate puternic pentru a face o vinetă. Aruncați cartofii prăjiți împreună cu vinaigreta și grăsimea de slănină rezervată. Îndoiți ceapa roșie, pătrunjelul și ouăle. Se lasă să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.