Salată De Cartofi Prăjiți Cu Glazură Balsamică

Salata de cartofi prăjiți cu glazură balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți cartofi baby Yukon gold, sare și piper măcinat, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de Kale de cartofi prăjiți cu vinetă balsamică, Salată De Cartofi Prăjiți Cu Năsturel Și Vinetă Balsamică, și Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Vinetă Balsamică Kraft pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Bateți uleiul de măsline, 3 linguri de oțet balsamic, miere, boia de ardei, usturoi, sare și piper negru împreună într-un bol mare. Amestecați cartofii, ciupercile și ceapa dulce în amestecul de oțet; aruncați pentru a acoperi.
Întindeți legumele peste foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, 30 până la 40 de minute.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie; zdrobiți slănina.
Transferați amestecul de cartofi într-un castron mare și aruncați cu slănină, ceapă verde, pătrunjel și restul de 2 linguri de oțet balsamic.