Salată de cartofi la grătar cu Năsturel, ceapă verde și vinetă de brânză albastră

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de cartofi la grătar cu Năsturel, ceapă verde și vinaigretă cu brânză albastră ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 477 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline suplimentar, cartofi cu piele roșie, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi roșii la grătar cu slănină-vinetă de brânză albastră, Salată verde de spanac și sfeclă cu vinetă de brânză albastră, și Portobello la grătar - salată de friptură de flanc cu vinegretă de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, șalota și muștarul într-un castron mediu. Treceți treptat în ulei.
Se amestecă în brânză. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper.
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana aproape frageda, aproximativ 16 minute.
Se scurge; se răcește complet.
Tăiați cartofii în rondele groase de 1/4 până la 1/2 inch.
Periați rundele pe ambele părți cu ulei; se presară sare și piper.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Aranjați Nasturel pe platou. Gratiți cartofii până devin aurii și fierți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Mound cartofi calzi deasupra Nasturel; se presara cu ceapa verde. Puneți vinaigreta peste cartofi.