Salată De Cartofi La Grătar

Salata de cartofi la grătar este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pansament cu lămâie, brânză feta, cartofi fingerling și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi La Grătar, Salată de cartofi la grătar cu Feta, fasole verde și măsline, și Salată De Cartofi Fingerling pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Aduceți cartofii și apa pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; gatiti 10 minute sau pana cand este crocant.
Scurgere. Înveliți cartofii cu spray de gătit.
Așezați cartofii pe grătarul de gătit al grătarului și grătarul, acoperit cu capacul grătarului, 8 până la 10 minute sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional.
Scoateți din grătar și aruncați ușor cartofii calzi cu pansament.
Transferați într-un platou de servire și presărați brânză și migdale.