Salată de cartofi la cuptor cu mărar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și garnitură vegetariană? Salata de cartofi la cuptor cu mărar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 243 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, suc de lămâie, muguri de fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Încercați Salată De Cartofi De Mărar, Salată De Cartofi De Mărar, și Salată De Cartofi Cu Mărar Zesty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți la 400 de grade F (200 de grade C). Pătrundeți cartofii cu o furculiță și coaceți în preîncălzit timp de aproximativ o oră sau până se înmoaie.
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească, apoi se răcește până se răcește.
Curățați și cubați cartofii, apoi adăugați într-un castron mare împreună cu mugurii de fasole, nuci, țelină, ridichi, buruieni de mărar și pătrunjel.
Bateți împreună maioneza, sucul de lămâie, muștarul și pudra de curry.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de cartofi; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.