Salată De Cartofi La Cuptor
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de cartofi la cuptor ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 50 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de maioneză, brânză cheddar, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare sunt Salată De Cartofi La Cuptor, Salată De Cartofi La Cuptor, și Salată De Cartofi La Cuptor.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă ușor sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Dice o dată răcit.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Se lasă să se răcească și se sfărâmă slănina într-un castron mare.
Așezați cartofii răciți în vasul cu slănină și amestecați smântâna, maioneza, brânza Cheddar, arpagicul, sarea și piperul. Se dă la frigider peste noapte înainte de servire.