Salată de cartofi de vară cu mayo minty Dijon
Salata de cartofi de vară cu mayo minty Dijon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo servește 8 și costă $1.56 pe portie. O porție conține 492 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mazăre, suc de lămâie, avocado și pachet Baby jersey Royal potato. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată de orez de vară mentolată, Salată De Muștar Dijon Cu Roșii De Somon - Fără Maioneză, și Salată de vară cu Broccoli cu sos de muștar Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele pentru pansament cu puțină sare și piper și 2 lingurițe de apă până se omogenizează bine. Înjumătățiți sau tăiați gros cartofii dacă sunt mari și fierbeți timp de 7-8 minute într-o tigaie cu apă sărată, cu un abur plin cu fasole deasupra, până când ambele sunt fragede. Răciți-le separat sub robinetul rece.
Puneți cartofii într-un castron urmat de fasole și mazăre. Chiar înainte de servire, curățați, pietruiți și tocați avocado și aruncați cu suc de lămâie pentru a le opri decolorarea. Îngrămădiți deasupra salatei și stropiți peste pansament.
Acoperiți vasul cu folie alimentară pentru transport. Aruncați chiar înainte de a aduce la masă pentru a amesteca și a acoperi totul în pansamentul mayo. Dacă aveți o călătorie lungă sau doriți să faceți acest lucru cu o zi înainte, pregătiți și adăugați avocado și suc de lămâie.