Salată de cartofi cu vinetă de muștar granulat

Salată de cartofi cu vinetă de muștar granulat
Salata de cartofi cu vinaigretă de muștar granulat este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, tarhon, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată crocantă de macrou cu vinetă granulată-muștar, Salată de andive și cicoare cu vinetă de muștar granulat, și Salată caldă de cartofi cu muștar granulat, slănină și rampe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii și sarea într-o oală medie și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și transferați într-un vas de servit.
3
Bateți împreună vinaigreta și muștarul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă jumătate din amestec peste cartofii fierbinți, se aruncă și se lasă să stea 1 oră. Chiar înainte de servire, stropiți amestecul de vinaigretă rămas peste cartofi, adăugați tarhonul și piperul și aruncați.Bacsis: stropirea vinegretei peste cartofi în timp ce sunt fierbinți îi ajută să absoarbă mai ușor lichidul gustos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista