Salată de cartofi cu sos de ceapă dulce

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia de rețete, salata de cartofi cu sos de ceapă dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 53 de gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 25 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Castron de cartofi dulci, ceapă prăjită și Quinoa cu pansament Tahini-arțar, Salată BLT cu sos cremos de ceapă dulce, și Salată cu trei cereale cu sos dulce de ceapă roșie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii în apă sărată timp de 10-15 minute până se înmoaie. În timp ce cartofii se gătesc, amestecați ingredientele rămase pentru a face pansamentul.
Scurgeți cartofii și, în timp ce sunt încă fierbinți, amestecați împreună cu pansamentul.
Sfat într-un recipient sigur pentru a lua cu tine.