Salată De Cartofi Cu Lămâie-Usturoi
Salata de cartofi cu lămâie-usturoi este o fără gluten, întreg 30 și vegetarian garnitură. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cartofi Yukon gold, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de cartofi perlați cu sos de lămâie, portocală, usturoi și tarhon, Salată de pui, cartofi și unt cu sos de lămâie-usturoi, și Salată de pui, cartofi și unt cu sos de lămâie-usturoi.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi 30 de minute sau pana se inmoaie; scurgeți și răciți 20 de minute.
Între timp, amestecați împreună uleiul de măsline și următoarele 6 ingrediente; lăsați să stea 30 de minute.
Curățați cartofii și tăiați-i în felii groase de 1/4 inch. Aranjați cartofii în rânduri într-un 2-qt superficial. vas de copt, alternând aurul Yukon și cartofii dulci.
Se toarnă amestecul de ulei de măsline peste cartofi; se presară cu nuci pecan și busuioc.