Salată De Cartofi Cu Lămâie-Rucola
Salata de cartofi cu lămâie-rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 142 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, oțet de sherry, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Salată Nouă De Cartofi Cu Rucola, Salată De Cartofi Și Rucola La Grătar, și Pizza de cartofi cu salată de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de cartofi într-o cratiță medie; acoperiți cu apă rece la 2 inci deasupra cartofilor. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați șalotă în tigaie; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Combinați șalotele, oțetul, muștarul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sarea și piperul negru într-un castron mic, amestecând bine cu un tel. Adăugați treptat restul de 2 linguri de ulei, amestecând continuu cu un tel până se combină.
Stropiți pansamentul peste cartofii calzi; aruncați ușor pentru a acoperi. Se răcește complet.
Adăugați rucola în amestecul de cartofi; aruncați ușor.