Salată De Cartofi Cu Lămâie-Arpagic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi cu lămâie-arpagic. Această rețetă servește 8. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 106 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, suc de lămâie, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de cartofi, slănină și arpagic, Salată De Cartofi Bacon-Arpagic, și Salata de cartofi si mazare cu arpagic un Zif pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Rece; se acoperă și se răcește. Se amestecă ceapa.
Combinați maioneza, arpagicul proaspăt tocat, sucul proaspăt de lămâie, sarea și piperul negru proaspăt măcinat într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de maioneză în amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 4 ore sau peste noapte.
Presărați ridichi peste amestecul de cartofi chiar înainte de servire.