Salată de cartofi cu friptură de vită
Salata de cartofi cu friptură de vită ar putea fi exact rețeta fără gluten, fără lactate și cu conținut integral de 30 de grade pe care o căutați. O porție conține 238 de calorii , 17 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă are 8 porții. Pentru 2,64 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul dvs. de 4 Iulie . Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin roșu, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ friptura de vită cu ghimbir , cartofi dulci umpluți cu friptură de vită mărunțită (Whole 30 și PALEO) și salata de amarant și legume coapte .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, fierbeți cartofii în apă clocotită cu sare până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Lăsați-i să se răcească puțin; tăiați-i în sferturi. Într-un bol, combinați cartofii calzi, carnea de vită, ceapa și ardeiul roșu.
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, cimbrul, sarea și cayenne-ul.
Turnați peste amestecul de cartofi și amestecați pentru a acoperi. Dați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Se servește peste salată verde.