Salată De Cartofi Bacon-Arpagic
Salata de cartofi Bacon-arpagic este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 256 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cartofi, sare, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de cartofi, slănină și arpagic, Bacon-Arpagic-Pâine De Cartofi, și Ziua Recunostintei fel de mâncare: Bacon și arpagic biscuiți de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Tăiați în pene; așezați într-un bol de servire.
Adăugați slănină și arpagic.
Într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul, sarea și piperul. Lingura peste salata; arunca pentru a acoperi. La frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.