Salată de caracatiță cu castraveți condimentați

Salata de caracatiță cu castraveți condimentați ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pe care o căutați. Pentru 2,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită roșii Rome, piper măcinat, caracatiță și usturoi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată condimentată de castraveți și coriandru, Salată De Castraveți De Năut Condimentată, și Platou de pește de sărbătoare cu salată de castraveți condimentată.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti caracatița pentru gătit, îndepărtați secțiunea gurii, clătiți bine.
Adăugați caracatița într-o oală mare cu apă sărată la foc mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 30 până la 35 de minute. Odată ce caracatița este roz deschis și moale la atingere, scoateți-o de pe foc, scurgeți-o și răciți-o. Odată răcit, clătiți și îndepărtați pielea exterioară a tentaculelor, tăiați porțiunea capului deschisă, îndepărtați interiorul și clătiți din nou.
Tăiați caracatița în bucăți de 1/2 pe 1/2 inch.
Într-un castron mare, adăugați castraveții, ceapa, usturoiul, cimbru, sambal, sare de mare, piper alb, ulei de măsline, oțet balsamic alb și suc de lămâie. Aruncați pentru a combina și bine amestecat.
Adăugați caracatița, aruncând pentru a acoperi cu pansamentul, apoi adăugați roșiile și arpagicul. Aruncați ușor, având grijă să nu rupeți sau să zdrobiți roșiile și arpagicul. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Transferați salata pe farfurii de servire cu o lingură cu fante și stropiți cu pansamentul rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay]()
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu nuanțe de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "carry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin cu textură luxoasă, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.