Salată De Busuioc-Porumb

Salată De Busuioc-Porumb
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de busuioc-porumb ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii, frunze de busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de porumb, roșii și busuioc, Salată de busuioc și porumb Farro, și Salată de busuioc, porumb și roșii Bct (nu Blt) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați cojile și mătăsurile din spice de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
3
Stropiți porumbul cu 1 lingură de ulei de măsline; așezați pe foaia de fursecuri unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Cookie-uriCookie-uri
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se răcește până când este suficient de sigur pentru a fi manevrat.
6
Tăiați boabele de porumb din știuleți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați ingredientele rămase.
8
Se amestecă bine.
9
Acoperiți și puneți la frigider salata până când este gata de servit.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista