Salată De Busuioc-Porumb
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de busuioc-porumb ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii, frunze de busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de porumb, roșii și busuioc, Salată de busuioc și porumb Farro, și Salată de busuioc, porumb și roșii Bct (nu Blt) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Îndepărtați cojile și mătăsurile din spice de porumb.
Stropiți porumbul cu 1 lingură de ulei de măsline; așezați pe foaia de fursecuri unsă.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când sunt crocante.
Se răcește până când este suficient de sigur pentru a fi manevrat.
Tăiați boabele de porumb din știuleți într-un castron mare.
Adăugați ingredientele rămase.
Acoperiți și puneți la frigider salata până când este gata de servit.