Salată De Bruschetta Stratificată
Salata Bruschetta stratificată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 10 și costă 51 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână salată romană ruptă, crutoane, roșii prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată Egipteană Fattet (Salată De Năut Stratificată), Salată Mimosa (Salată De Ton Stratificată), și Salată Stratificată Tex Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, busuiocul și pansamentul.
Așezați salata verde într-un castron mediu; se acoperă cu straturi de crutoane, amestec de pui și roșii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto