Salată de bronz și salată roșie cu șuncă Serrano și spirale de brânză de capră
Salata de bronz și salată roșie cu șuncă Serrano și spirale de brânză de capră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 319 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $7.59 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână șuncă serrano x3 de 1/2 inch, salate de bronz, oțet de vin sherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Grătar: spirale de vinete și brânză de capră, Brânză de capră la cuptor cu salată de salată de primăvară, și Salată de salată, busuioc și castraveți cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă brânza de capră, 2 linguri de ulei de alune, 1/4 linguriță de rozmarin și coaja de lămâie într-un castron mic pentru a se amesteca. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Alune
Brânză De Capră
Coaja De Lamaie
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați foaia de folie de plastic pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Așezați 1 felie de șuncă în centrul plasticului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
4
Întindeți Generos 2 linguri amestec de brânză de capră uniform peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
șuncă
5
Puneți un singur strat de frunze de spanac peste amestecul de brânză. Top spanac cu a doua felie de șuncă. Repetați stratificarea de încă 2 ori. Începând de la 1 latură lungă și folosind folie de plastic ca ajutor, înfășurați stilul de jeleu de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Brânză
Jeleu
Rola
Folie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Așezați o felie suplimentară de șuncă peste cusătură pentru a acoperi brânza expusă și frunzele de spanac (rola va avea aproximativ 1 1/2 până la 2 inci în diametru). Înfășurați bine în plastic. Repetați cu șunca rămasă, brânza și spanacul pentru a forma a doua rolă. Se răcește până se întărește, cel puțin 6 ore. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Brânză
Rola
Folie
șuncă
7
Bateți 1/2 cană ulei de alune, 1/4 linguriță rozmarin, oțet de Sherry, șalotă și zahăr într-un castron mic. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet De Sherry
Ulei De Alune
Rozmarin
Ceapă Eșalotă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Aruncați salatele cu 1/4 cană de pansament și 1/4 cană de alune. Salată de movilă în centrul a 8 farfurii. Desfaceți rulourile de șuncă. Feliați fiecare rolă în douăsprezece runde groase de 1/2 inch. Aranjați 3 runde în jurul fiecărei salate; presărați salata cu nucile rămase, stropiți pansamentul în jurul salatei și peste rondele de șuncă și serviți.