Salată de bronz și salată roșie cu șuncă Serrano și spirale de brânză de capră

Salata de bronz și salată roșie cu șuncă Serrano și spirale de brânză de capră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 319 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $7.59 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână șuncă serrano x3 de 1/2 inch, salate de bronz, oțet de vin sherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Grătar: spirale de vinete și brânză de capră, Brânză de capră la cuptor cu salată de salată de primăvară, și Salată de salată, busuioc și castraveți cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza de capră, 2 linguri de ulei de alune, 1/4 linguriță de rozmarin și coaja de lămâie într-un castron mic pentru a se amesteca. Condimentează ușor cu sare și piper.
Așezați foaia de folie de plastic pe suprafața de lucru.
Așezați 1 felie de șuncă în centrul plasticului.
Întindeți Generos 2 linguri amestec de brânză de capră uniform peste șuncă.
Puneți un singur strat de frunze de spanac peste amestecul de brânză. Top spanac cu a doua felie de șuncă. Repetați stratificarea de încă 2 ori. Începând de la 1 latură lungă și folosind folie de plastic ca ajutor, înfășurați stilul de jeleu de șuncă.
Așezați o felie suplimentară de șuncă peste cusătură pentru a acoperi brânza expusă și frunzele de spanac (rola va avea aproximativ 1 1/2 până la 2 inci în diametru). Înfășurați bine în plastic. Repetați cu șunca rămasă, brânza și spanacul pentru a forma a doua rolă. Se răcește până se întărește, cel puțin 6 ore. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Bateți 1/2 cană ulei de alune, 1/4 linguriță rozmarin, oțet de Sherry, șalotă și zahăr într-un castron mic. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Aruncați salatele cu 1/4 cană de pansament și 1/4 cană de alune. Salată de movilă în centrul a 8 farfurii. Desfaceți rulourile de șuncă. Feliați fiecare rolă în douăsprezece runde groase de 1/2 inch. Aranjați 3 runde în jurul fiecărei salate; presărați salata cu nucile rămase, stropiți pansamentul în jurul salatei și peste rondele de șuncă și serviți.