Salata de Broccoli și conopidă este o fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 274 calorii. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, ulei vegetal, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli, salată de conopidă, Salată de Broccoli și conopidă, și Salată De Conopidă Și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Șocați ceapa într-o baie de apă cu gheață timp de 10 minute pentru a tempera aroma ascuțită și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați slănina, broccoli, conopida și ceapa într-un bol mare de salată. Într-un castron mic, amestecați zahărul, oțetul și muștarul Dijon. Stropiți încet în ulei, amestecând pentru a face o emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Măsline întregi Coapte
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Emulsii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Se amestecă în maioneză și condimente de fructe de mare. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene