Salată de Avocado, sfeclă și rucola cu tartină Chevre

Salată de Avocado, sfeclă și rucola cu tartină Chevre
Salata de Avocado, sfeclă și rucola cu tartină Chevre este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 682 calorii, 18g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $4.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână busuioc, alune, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Salată De Sfeclă, Avocado Și Rucola Cu Semințe De Floarea Soarelui, Salată De Sfeclă, Avocado Și Rucola Cu Semințe De Floarea Soarelui, și Salată De Sfeclă, Avocado Și Rucola Cu Semințe De Floarea Soarelui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul pentru căldură mare. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se amestecă brânza de capră cu busuiocul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți amestecul de brânză uniform pe patru felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
PâinePâine
4
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Gatiti sub pui de carne preincalzit pana cand branza a inceput sa se rumeneasca, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Scoateți și puneți deoparte.
7
Pentru a face vinaigreta, amestecați muștarul și oțetul într-un castron mic până se omogenizează; condimentează cu sare și piper după gust. Turnați încet ulei de măsline în timp ce bateți continuu până când pansamentul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Așezați sfecla tăiată cubulețe și verdeața amestecată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți vinetă deasupra; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata pe patru farfurii răcite. Se acoperă cu avocado și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
AluneAlune
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
10
Se servește cu tartine cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu nuanțe de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "carry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin cu textură luxoasă, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista