Salată de Avocado, Grapefruit și Shiso
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegană? Salata de Avocado, Grapefruit și Shiso ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați avocado copt ferm, shiso, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Avocado Cu Grapefruit, Salată de Grapefruit și Avocado, și Salată de Avocado și Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul, shiso-ul tocat și uleiul într-un bol mediu. Cu un cuțit sau o mandolină, feliați fenicul foarte subțire.
Lucrul cu un grapefruit la un moment dat, felie off capete, apoi setați pe un capăt și de a folosi un cuțit mic, ascuțit pentru a tăia coaja de sus în jos, în urma curba de fructe. Țineți fructe peste castron și felie între membrane pentru a elibera segmente în castron.
Adăugați fenicul și avocado împreună cu câteva măcinări de piper. Aruncați ușor pentru a acoperi și condimentați după gust cu sare.
Transferați într-un castron puțin adânc.
Tăiați frunzele shiso în fâșii subțiri și presărați salată.
*Dacă nu găsiți shiso, folosiți busuioc proaspăt.