Salata de anghinare și ciuperci este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, inimi de anghinare marinate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată Brută De Anghinare Și Ciuperci, Salată de ciuperci, roșii și anghinare - cu conținut scăzut de grăsimi, și Salată Crudă De Anghinare, Ciuperci Și Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați oțet și Dijon. Bateți încet în 3 linguri. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți untul cu restul de 1 lingură. uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând, până când își eliberează lichidul, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați ierburi și port; gătiți până se evaporă vinul, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Port
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați anghinare și măsline în tigaie. Gatiti, amestecand, pana la cald, 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Într-un castron mare, aruncați spanacul cu vinetă și împărțiți între plăci. Lingura amestec de anghinare pe partea de sus; se presara cu rosii si branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat