Salată de andive cu nuci prăjite și pesmet

Salată de andive cu nuci prăjite și pesmet
Salata de andive cu nuci prăjite și pesmet este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, nuci, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu nuci prăjite și pesmet, Salată de sparanghel crud cu pesmet, nuci și mentă, și Salată de andive-Nasturel cu nuci confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. nuci prăjite pe foaie de copt arimată, aruncând ocazional, până când sunt parfumate și ușor mai întunecate, 8–10minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Lasă să se răcească.
3
Aruncați pesmetul cu 2 linguri de ulei pe o foaie de copt curată; condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți, aruncând o dată, până se rumenescși clare, 12-15 minute; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Amestecați hamsii, usturoiul,oțetul de vin roșu și restul de 4 linguri de ulei într-un castron mediu doar pentru a combina; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
HamsiiHamsii
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați nuci prăjite,pesmet, Taleggio și Pecorino și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PecorinoPecorino
Brânză TaleggioBrânză Taleggio
NuciNuci
7
Aruncați andive, coajă de portocală,suc de portocale și oțet de vin alb într-un alt castron mediu; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
AndiveAndive
8
Împărțiți amestecul de nuc între plăci șitop cu salată de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
NuciNuci
9
Faceți înainte: se poate face Vinaigreta cu 1 zi înainte; acoperiți și răciți. Nuci șifirimiturile de pâine pot fi prăjite cu 1 zi înainte;depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
NuciNuci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista