Salată de alac perlată cu mazăre și agrișe
Salata de alac perlată cu mazăre și agrișe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 208 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la BBC Good Food are 103 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de rapiță, bulbul de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Grădină Engleză Și Salată De Cuscus Perlat Uriaș, Pâine cu aluat de alac proaspăt măcinat: pâine sănătoasă cu un înmuiat de alac crăpat, și Kale și pilaf Farro semi-perlat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, țelina și morcovul într-o tigaie cu 200 ml apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute.
Adăugați alacul în tigaie, acoperiți și continuați să fierbeți timp de 10 minute.
Adăugați fenicul feliat și păstăile de mazăre și gătiți încă 10 minute. Verificați dacă alacul este gătit ar trebui să fie moale, dar ușor al dente.
Adăugați un vârf generos de sare în apă, apoi strecurați.
Puneți legumele ALAC și braconat la frigider pentru a se răci timp de 1 oră.
Pentru a servi, puneți frunzele de salată pe o farfurie, apoi lingurați spelta și legumele deasupra. Îmbrăcați farfuria cu roșiile, agrișele, păstăile de mazăre și frunzele de fenicul. În cele din urmă, stropiți cu puțin ulei de rapiță.