Salată de alac cu fasole albă și anghinare
Salata de alac cu fasole albă și anghinare este o vegan felul principal. Această rețetă servește 5. O porție conține 386 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, suc de lămâie, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supă de speltă prăjită cu Escarole și fasole albă, Salată de alac cu fasole Fava, și Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați spelta și 2 1/2 căni de apă într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când se înmoaie și lichidul este absorbit.
Combinați alacul gătit, menta și ingredientele rămase într-un castron mare, amestecând bine. Acoperiți și păstrați la frigider.