Salata cu trei fasole necesită aproximativ 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 149 de calorii, 8 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 64 de cenți per porție. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole de ceară aurie tăiată, fasole verde tăiată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 7 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon la grătar peste unt cald și Salată de fasole verde, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinaigretă albă balsamică și Cina în seara asta: salată de fasole, sparanghel și fasole verde.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați primele 6 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, muștarul și condimentele grecești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă peste amestecul de fasole; se acopera si se da la rece 4 ore, amestecand din cand in cand.