Salată Cu Trei Fasole

Salata cu trei fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 137 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, năut, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 10 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă. Gatiti edamame si haricots verts in apa clocotita 4 minute; clătiți cu apă rece și scurgeți.
Combinați ardeiul gras, amestecul de edamame, nautul, sarea și piperul într-un castron mediu.
Combinați șalotele și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel.
Stropiți pansamentul peste amestecul de fasole; aruncați.