Salată cu migdale-portocale

Salata cu migdale-portocale are nevoie de aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 174 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Un amestec de oțet de cidru, piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată cu migdale și avocado, Salată cu mere și migdale și Salată cu migdale și zmeură.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, la foc mediu-mic, gătiți zahărul, fără a amesteca, timp de 12-14 minute sau până se topește.
Adăugați migdale; se amestecă repede pentru a acoperi.
Se ia de pe foc; se toarnă pe hârtie cerată să se răcească.
Într-un castron mare de servire, combinați salata verde, romaina, portocalele, avocado, țelina, ceapa și migdalele. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru dressing.
Se toarnă peste salată; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin