Salată Crocantă De Prepeliță Afumată

Salata de prepeliță afumată crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 774 calorii, 26g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, bourbon, bucăți de hickory și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă De Prepeliță En Cocotte Cu Praz, Dovlecei Julienned Și Afumat, Ou de prepelita canapa cu somon afumat, Avocado si castraveti murati, și Păstrăv Afumat, Covrig Crocant Și Salată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați bucăți de lemn în apă 1 oră.
Combinați uleiul de arahide și următoarele 3 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; adăugați prepeliță. Sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți prepelița din marinată, aruncând marinada.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Așezați prepelița pe raftul inferior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului. Fumați 25 până la 30 de minute.
Lăsați să stea 30 de minute.
Se amestecă împreună făină și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic doar până la omogenizare.
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 3 inci într - un cuptor olandez; încălziți uleiul la 37
Țineți prepelițele de picioare și înmuiați-le în aluat, acoperind bine. Prăjiți prepelițele în loturi în ulei fierbinte 2 până la 3 minute sau până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Aruncați verdele cu 1/4 cană de pansament Bourbon; așezați pe farfurii individuale de servire. Acoperiți fiecare cu o prepeliță; împărțiți feliile de pere și ingredientele rămase uniform între salate.
Se servește cu pansamentul rămas.