Salată Crocantă De Okra
Salata crocantă de Okra este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână okra tânără înjumătățită pe lungime, suc de lămâie, 2 cepe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Okra Prăjită Crocantă, Okra Prăjită Crocantă, și Okra Prăjită Crocantă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați garam masala cu pulberea amchoor.
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 1 inch de ulei vegetal la 35
Lucrând în loturi, prăjiți benzile de okra, amestecând de câteva ori, până devin aurii și crocante, aproximativ 4 minute pe lot. Folosind o lingură cu fante, transferați okra prăjită pe o farfurie mare de hârtie pentru a se scurge.
Se presară cu o parte din amestecul de condimente și sare.
Într-un castron mare, aruncați ușor okra prăjită cu ceapa roșie, roșiile, coriandrul și sucul de lămâie. Condimentați salata cu mai mult amestec de condimente și sare și serviți imediat.