Salată Crocantă De Fenicul-Portocaliu

Salată Crocantă De Fenicul-Portocaliu
Salata crocantă de fenicul-portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de piper, sare, portocale buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare sunt Biban de mare crocant cu salată de fenicul și ridiche bătută, Creveți cu unt de portocale și fenicul și salată de portocale, și Salată de fenicul portocaliu.

Instrucțiuni

1
Grate 1 1/2 linguri coaja, si se pune deoparte. Cojiți și împărțiți portocalele peste un bol pentru a măsura 3 căni; strângeți membranele pentru a extrage sucul. Puneți secțiunile deoparte, rezervând 1/2 cană de suc. Aruncați membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați coaja, sucul rezervat, uleiul, sarea și piperul într-un blender și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; frunze de pene tocate pentru a măsura 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Carne MăcinatăCarne Măcinată
4
Scoateți și aruncați tulpinile.
5
Tăiați bulbul de fenicul pe jumătate pe lungime; aruncați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
6
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri pentru a măsura 3 căni.
7
Combinați fenicul, secțiunile portocalii și amestecul de suc și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
8
Se presară cu frunze.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista