Salată Crocantă De Fenicul-Portocaliu
Salata crocantă de fenicul-portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de piper, sare, portocale buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare sunt Biban de mare crocant cu salată de fenicul și ridiche bătută, Creveți cu unt de portocale și fenicul și salată de portocale, și Salată de fenicul portocaliu.
Instrucțiuni
Grate 1 1/2 linguri coaja, si se pune deoparte. Cojiți și împărțiți portocalele peste un bol pentru a măsura 3 căni; strângeți membranele pentru a extrage sucul. Puneți secțiunile deoparte, rezervând 1/2 cană de suc. Aruncați membranele.
Combinați coaja, sucul rezervat, uleiul, sarea și piperul într-un blender și procesați până la neted.
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; frunze de pene tocate pentru a măsura 1/4 cană.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați bulbul de fenicul pe jumătate pe lungime; aruncați miezul.
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri pentru a măsura 3 căni.
Combinați fenicul, secțiunile portocalii și amestecul de suc și aruncați ușor.