Salata crocantă de cuscus cu coacăze și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă 91 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, cuscusul, morcovul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pilaf De Cuscus Condimentat Cu Migdale, Coacăze Și Mentă, Cina În Seara Asta: Salată De Mentă De Morcovi Cu Coacăze, și Salată de Quinoa cu Mango, coacăze, migdale și mentă.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie. În timp ce apa fierbe, puneți cuscusul într-o tigaie mare. Gatiti, amestecand constant, la foc mediu-mare 3 minute sau pana se prajeste usor si parfumat. Se amestecă cuscusul în apă clocotită. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute; puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
În timp ce cuscusul stă, combinați sucul de lămâie și următoarele 3 ingrediente (prin piper) într-un castron mare, amestecând cu un tel. Adăugați treptat ulei, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cuscus
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați cuscus, coacăze și ingredientele rămase; puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Coacăze
4
Se servește cald sau se acoperă și se răcește la temperatura camerei.