Salată Cremoasă De Cartofi Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata cremoasă de cartofi roșii. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 416 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de tulpini de țelină, maioneză, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată Cremoasă De Cartofi, Salată cremoasă de șuncă și cartofi, și Salată Cremoasă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la mediu-mic și se fierbe până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, 30 de minute.
Tăiați cartofii în jumătate și puneți-i într-un castron mare.
Adăugați ceapa și țelina. Într-un castron separat, amestecați muștarul cu oțetul, maioneza, gustul, sarea și piperul.
Se toarnă peste cartofi și se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.