Salată Cremoasă De Cartofi

Salată Cremoasă De Cartofi
Salata cremoasă de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 388 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica morcov, telina, cartofi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată Cremoasă De Cartofi, Salată cremoasă de șuncă și cartofi, și Salată Cremoasă De Cartofi Roșii.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; adăugați apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 4-5 minute sau până se înmoaie; scurgeți și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista