Salată Consistentă De Taco

Salată Consistentă De Taco
Salata Taco consistentă este o fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 668 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,25 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole, chipsuri de tortilla Nacho grosolan, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Dip Taco Consistent, Caserola Taco Consistentă, și Chili Taco Consistent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge. Se amestecă apă și condimente taco. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Împărțiți salata verde între două boluri sau farfurii de salată. Se acoperă cu fasole, jumătate din chipsurile de tortilla și amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
VerziiVerzii
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se presară cu brânză, roșii, ceapă, măsline și chipsuri rămase; stropiți cu sosuri de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista