Salată caldă de varză de Bruxelles, slănină și spanac

Salată caldă de varză de Bruxelles, slănină și spanac
Nevoie de un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre? Salata caldă de varză de Bruxelles, slănină și spanac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 311 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 1,56 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecetes necesită oțet de vin alb, varză de Bruxelles, semințe de chimen și spanac. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Salată caldă de varză de Bruxelles cu pui, Salată tocată de varză de Bruxelles cu pere, Gorgonzola și vinetă caldă de slănină, și Salată caldă de varză de Bruxelles cu slănină.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform. Se sfărâmă și se lasă deoparte. Într-o tigaie cu sos mediu, aburiți varza de Bruxelles până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Încălziți grăsimea rămasă în tigaie la foc mediu și adăugați varza de Bruxelles și semințele de chimen. Se amestecă timp de 1 până la 2 minute sau până când mugurii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați uleiul, oțetul și zahărul. Se amestecă și se adaugă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
OțetOțet
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se sotează amestecul la foc moderat timp de 1 minut sau până când spanacul este ofilit. Se condimentează salata cu piper și se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Serviți cald.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Kumeu River Hunting Hill Chardonnay. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Acest vin are arome parfumate de lămâie / floare de tei pe nas care caracterizează parfumul minunat din fructele cultivate în Hunting Hill. Recolta din 2013 a fost afectată de înghețul de primăvară, iar randamentele ulterioare au fost de aproximativ jumătate din dimensiunea obișnuită. Vara a fost una dintre cele mai bune înregistrate, iar strugurii au fost frumos curați, coapte și intens aromate, creând un vin de concentrare intensă și complexitate care va fi foarte longeviv.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista