Salată Caldă De Spanac Cu Carne De Porc Milaneză

Salată Caldă De Spanac Cu Carne De Porc Milaneză
Salata caldă de spanac cu carne de porc Milanese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 387 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. Dacă aveți spanac pentru bebeluși, fulgi de piper, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc milanez cu spanac cremă, Salată de spanac cu carne de porc prăjită și vinetă caldă de ghimbir, și Carne de porc milaneză cu salată de rucola, fenicul și parmezan.

Instrucțiuni

1
Pregătiți carnea de porc: lăsați carnea între 2 bucăți de folie de plastic cu o tigaie grea sau ciocan până se subțiază. Spargeți oul într-un castron puțin adânc și adăugați o notă de apă rece; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Puneți făina într-un bol separat de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Combinați pesmetul și parmezanul într-un al treilea bol; condimentează cu sare și piper. Înmuiați fiecare felie de porc în făină, apoi oul, apoi amestecul de pesmet, întorcându-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se scoate de pe foc și se adaugă feliile de porc într-un singur strat. Reveniți la foc și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
7
Adăugați restul de 2 linguri ulei vegetal și răsturnați carnea de porc; gătiți încă 2 până la 3 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
8
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; feliați în benzi.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Faceți salata: ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați uleiul de măsline și roșiile și creșteți căldura la mare. Condimentează cu sare, adaugă fulgii de ardei roșu și gătește până când blisterul de roșii, 1 până la 2 minute; amestecați busuiocul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Puneți jumătate din spanac într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
12
Se toarnă roșiile și orice sucuri de tigaie peste spanac și se aruncă pentru a se ofili ușor; gust pentru condimente. Aruncați cu spanacul rămas. Împărțiți între farfurii și acoperiți cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Serviți imediat.
14
Fotografie de David Malosh
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista