Somon Fript Cu Cremă De Lămâie Cu Păstârnac Bătut

Somon Fript Cu Cremă De Lămâie Cu Păstârnac Bătut
Somonul fript cu cremă de lămâie cu păstârnac bătut este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 586 calorii, 33g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână, unt, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Nori de lămâie Meyer cu frișcă de lămâie și afine proaspete, Nori De Lămâie Meyer Cu Frișcă De Lămâie Și Blueberri Proaspeți, și Cupcakes cu lămâie cu glazură de frișcă cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.clătiți și uscați fileul de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați fileul, cu pielea în jos, într-o tigaie ușor unsă, suficient de mare pentru a-l ține.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se amestecă coaja de lămâie, piperul măcinat și sarea și se presează pe fileul de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
File De SomonFile De Somon
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
(tub Mare)(tub Mare)
4
Se toarnă smântâna peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Prăjiți la cuptor până când somonul este doar gătit, aproximativ 25 de minute (verificați dacă este gata cu o furculiță, somonul ar trebui să se descuameze, dar să nu pară uscat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se servește peste păstârnacul bătut cu sosul de smântână din tigaie răzuit / turnat peste fiecare porție. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește. Însoțiți cu o salată de castraveți sau o altă legumă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
PăstârnacPăstârnac
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Puneți păstârnacul într-o oală și umpleți cu apă doar pentru a acoperi. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți până când păstârnacul este destul de fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scurgeți, apoi întoarceți păstârnacul în oală, adăugați untul și smântâna. Folosiți un mixer portabil pentru a bate păstârnacul, untul și smântâna împreună, adăugând mai mult unt sau smântână dacă par prea uscate. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
PăstârnacPăstârnac
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Se servește cu somon fript.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista