Salată caldă de rață cu sos de nuci și portocale

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata caldă de rață cu sos de nuci și portocale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 675 calorii. Pentru $ 8.39 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piept de rață, marmeladă groasă, ceapă de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată caldă de rață și portocale, Salată mixtă de verdeață cu pansament cald de nucă, și Salată de spanac cu pansament cald Balsamic de nucă.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele pentru pansament cu sare și piper, apoi se lasă deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă, adăugați rața, cu pielea în jos, apoi prăjiți timp de 10 minute. (În acest timp, o cantitate mare de grăsime va proveni din piele și va deveni aurie, dar carnea nu ar trebui să gătească prea mult.) Întoarceți sânii de rață pentru o secundă pentru a sigila, apoi luați din tigaie.
Aruncați cartofii în grăsimea de rață și prăjiți, întorcându-se frecvent, până când sunt aurii.
Adăugați nucile, amestecați, apoi ridicați totul din grăsime cu o lingură pliată și puneți-o într-o formă de prăjire.
Puneți rața pe un suport de prăjire deasupra.
Ungeți sfecla roșie cu puțină grăsime de rață și puneți-o pe un vas separat. Toate acestea se pot face dimineața dacă doriți să mergeți mai departe, dar răciți rața și readuceți la temperatura camerei înainte de a găti.
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Roas rața, cartofii și sfecla roșie timp de 15 minute, apoi tăiați sfecla roșie în pene.
Puneți năsturelul, ceapa de primăvară și cicoarea într-un castron și aruncați cu trei sferturi din pansament. Se îngrămădesc pe farfurii cu portocalele feliate și sfecla roșie, apoi se împrăștie cu cartofii și nucile. Feliați rața (puteți îndepărta mai întâi grăsimea dacă doriți), aranjați deasupra salatei și stropiți cu pansamentul rămas.