Salată Caldă De Rachete
Salata de rachetă caldă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 352 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți slănină strecurată, oțet balsamic, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Salată caldă de rață, caise și rachete, Salată caldă de squash și rachetă cu vinetă de usturoi, și Salată cep, rachetă și parmezan.
Instrucțiuni
Cojiți, înjumătățiți și sferturiți ceapa, apoi sferturiți din nou, pentru a vă oferi 8 bucăți din fiecare ceapă.
Încălziți o tigaie și prăjiți rashers de pancetta până când sunt crocante.
Adăugați câteva urechi de ulei de măsline în tigaie și adăugați crengutele de cimbru, ceapa și nucile de pin cu un vârf de sare. Aruncați și prăjiți la foc mediu aproximativ 5 minute până se caramelizează și dulce (nu Negru!).
Apoi, aruncați totul într-un bol de salată cu racheta sau orice frunze de salată frumoase.
Stropiți generos cu oțet balsamic, acest lucru va face un pansament natural, deoarece se amestecă cu uleiul de măsline.
Serviți cu niște parmezan ras deasupra, puteți folosi un cojitor de cartofi pentru a face acest lucru. Munch departe.