Salată caldă de pui cu ciuperci de usturoi

Salată caldă de pui cu ciuperci de usturoi
Salata caldă de pui cu ciuperci de usturoi este un fel principal care servește 2. O porție conține 556 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de salată de plante, cimbru, ciuperci de castane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet Balsamic de pui peste salată de spanac cu ciuperci, slănină și sos cald de șalotă, Salată caldă de Ziua Recunoștinței de scoici, midii și ciuperci, și Salată caldă de Kale cu ceapă caramelizată și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / cuptor ventilator 200C. frecați bucățile de pui cu uleiul de măsline, sarea și piperul, apoi puneți-le cu pielea în jos într-o caserolă mică sau o formă de prăjire. Prăjiți la cuptor pentru 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se scoate din caserolă și se lasă deoparte. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Întindeți ciupercile, usturoiul și cimbru în caserolă sau staniu și așezați bucățile de pui deasupra, de data aceasta cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Turnați 200 ml / -14°L oz apă fierbinte în jurul puiului și readuceți caserola sau cositorul la cuptor pentru încă 30 de minute, amestecând și verificând după 15 minute dacă există suficient lichid pentru a forma un stoc, deoarece acesta va fi pansamentul alimentar de zi cu zi. Dacă nu există, adăugați puțină apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți caserola din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Folosind o furculiță și degetele, mărunțiți fin puiul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ciupercile, usturoiul și toate sucurile din caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Se amestecă bine și se condimentează.
9
Pentru a servi, presărați frunzele de salată în amestecul de ciuperci și pui și aruncați-le ușor, astfel încât să se ofilească puțin în căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Serviți salata într-un castron mare sau pe un platou, cu niște pâine cu usturoi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista