Dacă aveți aproximativ o oră la dispoziție în bucătărie, Salata Caldă de Pui ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten de încercat. Acest fel principal are 519 calorii , 20 g de proteine și 42 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 16 persoane și costă 1,76 USD per porție. Doar câteva persoane au preparat această rețetă și una ar spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână smântână, tulpini și bucăți de ciuperci, sare și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 45% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată Caldă de Cartofi , OALĂ CU MIEL ȘI RINICHI și Dip Cald de Crab .
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într-o oală olandeză și acoperiți-l cu apă; adăugați foi de dafin. Aduceți la fierbere. Gătiți, fără capac, până când sucul iese limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți puiul și tăiați-l în cuburi de 1,2 cm; puneți-l într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați următoarele 11 ingrediente.
4
Transferați într-o tavă de copt de 33 cm x 23 cm (tava va fi plină).
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Presărați cu brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 30 de minute sau până când se încălzește complet.