Salată caldă de cârnați și cartofi cu rucola
Salata caldă de cârnați și cartofi cu rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, muștar dijon, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Salată caldă de cartofi cu rucola, Salată caldă de cartofi cu Halibut și Rucola, și Salată caldă de cartofi noi cu Taleggio și Rucola.
Instrucțiuni
Combinați cartofii și 1 până la 1 1/2 litri de apă într - o tigaie de 5 până la 6 litri; aduceți la fierbere la foc mare, apoi acoperiți, reduceți căldura și fierbeți doar până când cartofii sunt fragede când sunt străpunse, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie. Se agită ușor la foc mediu până se evaporă lichidul, aproximativ 2 minute.
Adăugați ulei, oțet, vin, ceapă eșalotă, 1 linguriță sare și piper; se amestecă ușor.
Între timp, combinați cârnații și 1/3 cană de apă într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu; acoperiți și gătiți până când cârnații sunt fermi la atingere, aproximativ 10 minute.
Turnați lichidul de gătit într-o măsură de sticlă cu 1 cană; îndepărtați grăsimea și aruncați. Aveți nevoie de 1/4 cană lichid; adăugați bulion de pui dacă este necesar sau aruncați restul.
Bateți muștarul în lichidul măsurat până se omogenizează.
Întoarceți cârnații ocazional în tigaie la foc mediu-mare până se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Transferați pe o placă și feliați în diagonală aproximativ 1/4 inch grosime.
Adăugați cârnați, lichid cald de gătit, pătrunjel, arpagic și tarhon în cartofi; se amestecă ușor.
Adăugați rucola și amestecați ușor.
Se toarnă într-un castron mare.