Salată Caldă De Conopidă
Salata caldă de conopidă durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 72 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca garnitură. Du-te la magazin și ridică ajcabrul, ulei de annatto, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Salată caldă de conopidă, Macrou cu conopidă caldă și salată de capere, și Salată caldă de conopidă și orz cu ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de Annatto într-o cratiță mare.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați chimenul, sarea și piperul și amestecați conopida până se acoperă.
Adăugați apa, acoperiți și fierbeți la foc mic până când conopida este fragedă, aproximativ 7 minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați conopida într-un bol de servire. Fierbeti lichidul de gatit conopida pana se reduce la 1/2 cana, aproximativ 4 minute.
Se toarnă lichidul peste conopidă și se aruncă.
Se servește cald sau la temperatura camerei, cu Aj și oțet de sherry pentru stropire.