Salată caldă de cartofi și roșii cherry

Salată caldă de cartofi și roșii cherry
Salata caldă de cartofi și roșii cherry este o garnitură care servește 4. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 266 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, căței de usturoi, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de fustă la grătar cu porumb cald și salată de roșii Cherry, Salată de brânză ofilită cu crutoane de mămăligă și vinetă caldă de roșii Cherry, și Salată caldă de cartofi-roșii cu vinetă Dijon.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii în multă apă sărată până când sunt fierți, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se ia de pe foc și se scurge.
3
Tăiați fiecare cartof în jumătate dacă sunt foarte mari, tăiați în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, apoi prăjiți cartofii cu hamsii, măsline și puțină sare și piper. Se amestecă frecvent. Când s-a rumenit, adăugați usturoiul, roșiile și oțetul balsamic, apoi prăjiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista