Salată caldă de cartofi și roșii cherry
Salata caldă de cartofi și roșii cherry este o garnitură care servește 4. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 266 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, căței de usturoi, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de fustă la grătar cu porumb cald și salată de roșii Cherry, Salată de brânză ofilită cu crutoane de mămăligă și vinetă caldă de roșii Cherry, și Salată caldă de cartofi-roșii cu vinetă Dijon.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii în multă apă sărată până când sunt fierți, aproximativ 15-20 de minute.
Se ia de pe foc și se scurge.
Tăiați fiecare cartof în jumătate dacă sunt foarte mari, tăiați în treimi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, apoi prăjiți cartofii cu hamsii, măsline și puțină sare și piper. Se amestecă frecvent. Când s-a rumenit, adăugați usturoiul, roșiile și oțetul balsamic, apoi prăjiți încă câteva minute.