Salată Caesar cu slănină, varză de Bruxelles și busuioc

Salată Caesar cu slănină, varză de Bruxelles și busuioc
Reteta Salata Caesar cu Bacon, varza de Bruxelles si busuioc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 400 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de ulei de canolan, gălbenuș de ou pasteurizat, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Caesar Cu Varză De Bruxelles, Salată de Bacon și varză de Bruxelles, și Salată De Slănină Cu Varză De Bruxelles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți pansamentul: în vasul unui robot de bucătărie, combinați gălbenușul de ou, muștarul, usturoiul și 1/2 linguriță fiecare sare și piper. Pulsul se amestecă. Cu mașina în funcțiune, turnați sucul de lămâie și saramura de caper în amestec. Se toarnă încet uleiul de măsline, apoi uleiul de canola, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați pansamentul într-un castron și gustați pentru condimente. Se amestecă hamsiile și uleiul de hamsie. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pregătiți salata: gătiți slănina într-o tigaie mică la foc mic, amestecând, până când este crocantă, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Încălziți uleiul de canola de 1 inch într-o oală cu fund greu mediu până când un termometru cu prăjit adânc înregistrează 350 de grade F (sau, alternativ, folosiți o friteuză). Aliniați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Puneți caperele într-o strecurătoare mică de metal, scufundați-le în uleiul încins și prăjiți până când sunt crocante, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Scurgeți prosoapele de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles în uleiul fierbinte în loturi mici (faceți un pas înapoi pentru că vor stropi ulei) și prăjiți până când sunt crocante, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
9
Transferați pe prosoapele de hârtie folosind o lingură pliată. Condimentează frunzele cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1
Se toarnă aproximativ trei sferturi din pansament într-un bol mare de salată.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați romaina, busuiocul și parmezanul ras și aruncați pentru a acoperi. Radeți parmezan suplimentar peste salată. Se acoperă cu pansamentul rămas, slănina, caperele și frunzele de varză de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Serviți imediat. Fotografie de Kang Kim
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista